skreddersm1

Skreddersøm for de med helt unike ønsker

De fleste webprosjekter er ganske like. Fordelen med dette er at mange kan bruke den samme standardfunksjonaliteten om og om igjen. Likevel så kan våre kunder ha spesielle ønsker som krever spesialprogrammering. Vi kan lage det du ønsker.

Publiseringsverktøy

Vårt publiseringsverktøy er bygget opp med et utvalg av standard funksjoner, komponenter og moduler som gir mye frihet. Disse følger med i alle installasjoner. Dette gir likevel ingen begrensinger, da vi gjerne kan egenutvikle spesielle komponenter for de som ønsker dette. For Skullerud Sport Senter lagde vi en helt spesiell kalender/timeplan ble tilpasset deres behov. For Migreneforbundet har vi laget en komponent som håndterer medlemsregistrering og fakturering. Disse funksjonene har blitt implementert i publiseringsverktøyet.

Er alt mulig?

Når det gjelder programmering så er det aller meste mulig. Vi trenger bare å få vite hvilket ønsker du har, så kan vi gjøre en vurdering av hvor lang tid vi kommer til å bruke. Noen ganger har vi laget noe lignende før, andre ganger må vi starte fra begynnelsen av. Vi anbefaler å be om et tilbud.

Kontaktskjema

kjetil-edsberg-bingen

Kjetil Edsberg

front-end utvikler

Telefon
22 38 70 57 / 455 13 286
E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Følg oss
 

Follow @pcginteractive