banner_internett

Startpakke

Hos oss kan du få en startpakke som gir deg et enkelt oppsett for å komme i gang raskest mulig. Denne malen kan du med tid utvide til den størrelsen du måtte trenge. Det setter ingen begrensninger. Ønsker du selv å sette inn bilder og tekst, så står du fritt til dette. Ellers tilbyr vi å gjøre jobben for deg, for å gi deg et ferdig godt resultat.

Vi gjør jobben

For oss er det viktig å velge de løsningene som på best mulig måte dekker de behovene du har. Vi leder prosjektet fra start til slutt og sørger for at alt blir gjort på riktig måte. Det eneste vi trenger fra deg er konstruktive innspill underveis og levering av innhold. Har du et bestemt oppsett du har sett for deg så tilpasser vi oss etter dine ønsker.

Inkludert i våre jobber

Våre leveranser består av alt du trenger fra start til slutt. Vi hjelper deg med å sette opp innholdet, vi lager et unikt webdesign, vi setter dette opp i et publiseringsverktøy som du kan administrere selv. Til slutt setter vi opp besøksstatistikk og sjekker at alt er i orden. Nettstedet blir optimalisert for søkemotorer og kodet etter gjeldende standarder. 


opensource_logo

Open source - fremtidens alternativ

Våre publiseringssystemer er sammensatte av de beste komponentene som finnes på markedet i dag ? det aller meste med åpen kildekode. Dette betyr at du ikke betaler noen lisensavgifter for progamvare, og du har en stor grad av sikkerhet dersom du skulle ønske å gå over til en annen leverandør i fremtiden.

Som kjernen i de fleste nettsted velger vi oftest Joomla ? et et kraftig publiseringssystem med flerbrukerfunksjonalitet som har vunnet en rekke priser verden over. Joomla er motoren bak mange store nettsteder og brukes blant andre av FN på en del av organisasjonens nettsteder.

iphone-1a

Håndholdte medier

I dag er webdesign mer enn bare imponerende nettsider med flott design. I dag forventes det at innholdet skal være tilgjengelig på en rekke medier med ulike begrensninger.

Vi streber alltid etter å produsere sider med så stor tilgjengelighet som mulig, og unngår derfor ofte Flash og andre begrensende teknologier til kritisk innhold, for at sidene skal være tilgjengelig også fra mobiltelefoner og andre håndholdte medier.

huset_290

Webhotell

Vi har egen webserver stående i klimakontrollert serverrom med avansert brannsikring og automatiske backupaggregater i tilfelle strømstans. Serveren har redundante linjer og automatisk backup hver time. Vi kan garantere en oppetid på 99,9%.

Prisene for leie av webhotell hos oss er svært konkurransedyktige. I prisene inngår også en god support og serviceavtale.


bker

Opplæring og support

Før overlevering av ferdig produkt gjennomgår våre kunder en omfattende opplæring i publiseringssystemet for nettstedet. Dersom det er flere brukere utdanner vi superbrukere som får ekstra grundig opplæring for å kunne fungere som støttespiller for de mindre kyndige brukerne.

Vi er alltid tilgjengelig på telefon dersom det er noe som er uklart eller når kunnskap har gått tapt.

Vil du vite mer?

kjetil-edsberg-bingen

Kjetil Edsberg

Front-end utvikler

Telefon
22 38 70 57 / 455 13 286
E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Følg oss
 

Follow @pcginteractive