Medlemsklubb ? medlemshåndtering i nettskyen

For deg som trenger å håndtere medlemmer, kontigenter, kalendre og booking, har PCG Interactive løsningen. Glem egne servere med tungdrevne databaser eller endeløse excel-ark. Nå er det på tide å flytte alt til nettskyen.

Alt på ett sted

Vår medlemsklubb er et system basert på nettsky-prinsippet hvor du kan administrere medlemssystemet ditt uansett hvor du måtte befinne deg, så lenge du har internett. Administrasjonen skjer direkte på nettsidene og du kan selv bestemme hvem og hvor mange som skal få tilgang til systemet.

Innebygd betalingsløsning

I medlemsklubben kan du enkelt opprette nye grupper med egen privilegier og kontigenter. Du kan bestemme om kontigenten skal innbetales med kort eller giro og du kan kommunisere med medlemmene via e-post.

Kalender med booking

Medlemsklubben kan kobles mot vår kalender hvor medlemmene dine kan booke hendelser, perfekt for treningsstudioer og idrettsanlegg. Disse hendelsene kan ha en pris og kan betales direkte på nettstedet. Medlemmene vil få sin egen kalender med bookede arrangementer som kan sees ved innlogging.


Norges migreneforbund valgte PCG Medlemsklubb

Norges migreneforbud trengte en mer effektiv håndtering av sin store medlemsbase og mulighet for å håndtere kontigenter og medlemsopplysninger på en rask og effektiv måte.

Les mer om Migreneforbundet og Medlemsklubb.

 

 

 

Vil du vite mer?

kjetil-edsberg-bingen

Kjetil Edsberg Bingen

Front-end utvikler

Telefon
22 38 70 57 / 455 13 286
E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
Følg oss
 

Follow @pcginteractive