julekalenderbanner
sport
reise
jul

? Tre eksempler på hvordan kalenderen kan se ut. Prøv luke 6 og se selv ?


En julekalender gir økt interesse og trafikk

Vi skreddersyr en nettbasert julekalender til deg, hvor du selv velger forsidebilde og bakgrunn ? og du trenger selvsagt ikke velge et julemotiv. Her kan hver luke fylles opp med premier etter dine ønsker, og hver dag blir det gjort en automatisk trekning!

Ved å legge inn kalenderen på fremsiden av ditt nettsted, så vil dette generere mye trafikk. Alternativt så kan man lage en link til kalenderen. Det er kun "dagens" luke som kan åpnes. Brukeren må fylle inn kontaktinfo før han eller hun kan svare. Trekning blir gjort hver dag og brukerens fornavn, sammen med et bilde av premien, vil bli presentert i de åpne lukene.

Rica-suksess på Facebook

Gikk fra 2000 til 22000 medlemmer på Facebook på under en måned.
Les hvordan vi gjorde det ?

kjetil-edsberg-bingen

Kjetil Edsberg

Front-end utvikler

Telefon
22 38 70 57 / 455 13 286
E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

bilde

Farlig vanedannende

Da brukerne kun kan se tidligere premier, vil interesserte måtte komme tilbake hver dag for sjekke dagens premie.

bilde

Enkel administrasjon

Vi hjelper deg med installasjon og utforming av spørsmål. Trekninger, publisering og annet går deretter helt automatisk.

bilde

Nærhet til brukerne

Ved å la tidligere vinnere vises med navn, premie og dato, skapes en nærhet til premien og muligheten til å vinne virker større.

bilde

Mangler du gaver?

Dersom du ikke har gaver å fylle opp kalenderen med, kan vi hjelpe deg med morsomme og rimelige overraskelser fra en av våre partnere.

Én kalender ? mange muligheter

Daglig eller ukentlig trekning av premier. Én stor premie der alle dagsvinnere er med i trekningen. La vinnerne komme til din butikk/selskap for å hente premien.

Du bestemmer selv hvordan du vil gjøre det. Vi ordner resten. Systemet er fleksibelt og klart for storinnrykk fra handleglade kunder.

Følg oss
 

Follow @pcginteractive