Vi søker en positiv og dyktig front-end utvikler

PCG Interactive AS er et høyt spesialisert fagmiljø innen kommunikasjon og markedsføring. Vi er tilknyttet et nordisk samarbeide mellom flere tilsvarende byråer. Lokalene våre, og arbeidsmiljøet vil du oppleve som spennende!

Du skal bistå med å utvikle nyskapende løsninger for nye samt eksisterende kunder.


Si det: JA ? men skrive det: ?

Si det: JA ? men skrive det: ?

Klarer du overgangen fra entusiastisk prat til et godt skrevet innlegg? En ting er sikkert ? den som skriver godt når mye lengre med sine meninger enn den som prater 1:1. Dessuten øker tydeligheten i budskapet ? og på sosiale medier blir innlegget ditt delt så du kan nå en enorm masse.


Din kommunikasjons- og markedsavdeling

Din kommunikasjons- og markedsavdeling

Alle bedrifter og organisasjoner trenger kommunikasjons- og markedskompetanse, men ikke alle har bruk for en full stilling - eller klarer å få tak i rett kompetanse. Dessuten er det alltid et kostnadsspørsmål.

Vi i PCG kan løse dette problemet for deg.


Sjanseløs uten en tydelig produkthistorie

Sjanseløs uten en tydelig produkthistorie

Alt lå til rette da Beerenberg skulle bli en suksess som høyprofilert og teknisk avanserte klær for skikjørere. Slik gikk det ikke.


Web er maskin, lesebrett og telefon

Web er maskin, lesebrett og telefon

Hvis du virkelig vil forstå vår nye kommunikasjonshverdag, bør du se rundt deg på bussen ? som da jeg tok 31 bussen fra Toftesgate her en dag.


Trenger du hjelp?

Vi har mange gode ideer og suksess fra tidligere prosjekter. Ønsker du hjelp fra oss til å lykkes i sosiale medier, kontakt oss
for en pitch.

Tweets fra @PCGInteractive